corona update

nieuws: noodloket geopend
De tegemoetkomingsregeling ondernemers is opengesteld. De regeling geldt alleen voor ondernemers in specifieke branches, op basis van de SBI-code (zie lijst).


Het houdt ons allemaal in een ijzeren greep: het corona-virus. Niemand weet hoe lang deze crisis gaat duren. Veel is nog onzeker en op veel fronten moeten we afwachten wat de komende tijd ons zal brengen.

Wij zijn gewoon aan het werk
We volgen de richtlijnen van de RIVM. Worden die richtlijnen anders, dan passen we ons aan. We zijn telefonisch en per e-mail bereikbaar, bezoek op kantoor beperken we.

Noodmaatregelen: veel nog onbekend
Als ondernemer loop je nu tegen vragen aan, bijvoorbeeld over de maatregelen van de overheid (en andere instanties) voor personeel en financiën. Op dit moment worden al die maatregelen uitgewerkt.

We houden de actualiteiten in de gaten
Als alle details van het steunpakket bekend zijn kunnen we samen bekijken wat verstandig is voor je bedrijf. Naast de advisering kunnen we je ondersteunen bij aanvragen.

Hou ons op de hoogte
Ben je klant bij KG en heb je zelf al zaken geregeld voor je bedrijf, laat ons dat dan weten. Zo kunnen we goed afstemmen, houden we met elkaar je dossier op orde en kunnen we snel schakelen als dat nodig is.

Voel je vrij om je vraag te stellen
In deze tijden doen we graag wat extra voor je. Daarom sturen wij aan vaste klanten tot eind mei geen facturen voor telefonisch advies. Voel je dus vrij om de telefoon te pakken.

Lees ook

neem contact op